intro

 waarom LSI
 wat is LSI
 verandervermogen
 wanneer LSI
 toepassingen
 wie zijn wij

 

 

Waarom Large Scale Interventions?      

"Tell us and we will forget, show us and we may remember, involve us and we understand together" - variatie op citaat Confucius -

In een complexe wereld is strategische samenwerking nodig, voor zinvolle resultaten en doorgaande ontwikkeling. Zeker nu organisaties voortdurend in beweging zijn. Maar hoe combineer je top-down kaderstelling en bottom-up inbreng? Hoe organiseer je betrokkenheid van medewerkers en andere belanghebbenden? De principes en methoden van Large Scale Interventions (LSI) vormen een aanpak die bij uitstek geschikt is om belanghebbenden te betrekken bij vraagstukken die een heel systeem (organisatie of gemeenschap en zijn omgeving) aangaan. Bewezen is dat LSI bijdraagt aan betere samenwerking door ontschotting, meer communicatie in tweerichtingsverkeer, betere besluiten en effectievere implementatie van plannen.

Onze ervaringen hiermee hebben zoveel enthousiaste reacties opgeleverd dat we graag meewerken aan de verspreiding van het gebruik van deze aanpak. Met een praktijkgerichte trainingen voor adviseurs, managers en trainers. Maar ook als informatiebron op deze website voor iedereen die er meer van wil weten. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij ontwerp en uitvoering van een LSI-traject voor organisaties, wijken en regio's.

    home

 
 

 

Terug naar boven