trainingen
 opzet
 open training
 in company

agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open praktijktrainingen en workshops    

Via Alignment.nu verzorgen wij praktijktrainingen en workshops met open inschrijving, voor effectieve toepassing van Large Scale Interventions in de eigen praktijk. Ook te gebruiken om vergaderingen en bijeenkomsten productiever en effectiever te maken.

Praktijktraining interactief veranderen met LSI,
22 - 24 mei 2019 (Internationale training)

De eerstvolgende praktijktraining start met een tweedaagse met vooravond, op 22 (avond), 23 en 24 mei 2019 , in Congrescentrum De Werelt in Lunteren. Werkwijze en plaats van een verdiepingsbijeenkomst van een dagdeel worden in onderling overleg afgesproken.

Je leert "koken" met de principes van LSI (systeemdenken, participatie, action learning, stimuleren van het zelforganiserend vermogen in diversiteit) en werkt zelf met enkele beproefde "recepten", zoals Open Space, Future Search, World Café en RTSC.

De training is gericht op directe toepassing in de eigen praktijk, passend bij eigen ervaring en mogelijkheden. SoL-leden, NVO2-leden en Ooa-leden kunnen inschrijven tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief. We werken met maximaal 16 deelnemers per training. Voor nadere informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uitnodiging met informatie, programma en inschrijvingsformulier

  home

 

Introductieworkshop LSI

Voor opdrachtgevers en voor adviseurs die eerst willen weten of LSI iets kan betekenen in hun praktijk organiseren we een introductieworkshop LSI van één dagdeel.

Meer informatie over opleidingsmogelijkheden zie

 

Terug naar boven